Skip to content

WordPresswebsite laten maken

Wil jij een WordPress website laten maken? Met de juiste mix van expertise, luisteren en vragen stellen ontwikkel ik de website die jouw bedrijf kan laten groeien! Laat jouw bedrijf vandaag nog groeien in De Webtuin met een website die…

WordPress website laten maken

WordPress is een CMS. CMS staat voor Content Management System en is een software-toepassing waarin je eenvoudig (zonder kennis van codetalen) je website kan beheren. WordPress is het meest gebruikte CMS van de wereld. Wist je dat 62% van de top 100 snelst groeiende bedrijven in Amerika het WordPress CMS gebruikt?

Nog nooit gewerkt met WordPress? Geen probleem. Na oplevering van jouw website maak ik voor jou een tutorial waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je jouw nieuwe website zelf kan beheren.

Responsive design

De prijzen van de kapper, het adres van de bakker, of concertdata van je favoriete band. Hoe vaak Google je niet snel even iets op je telefoon? Wist je dat iets meer dan de helft van alle verkeer op het internet tegenwoordig komt vanaf mobiele telefoons? Een responsive design (op alle apparaten even mooi), is dus enorm belangrijk.

Ik zorg daarom dat jouw website volledig responsive is, en besteed net zo veel aandacht aan de mobiele versie van jouw website als aan de desktop versie.

Maatwerk

Ik lever websites op maat, en werk niet met vaste templates omdat ik geloof dat een website veel meer is dan een online visitekaartje. Niet elke website dient hetzelfde doel. Een fietswinkel heeft bijvoorbeeld heel andere eisen als een singer-songwriter.

Waar ik het meeste plezier en voldoening uithaal is om jou en jouw bedrijf écht te leren kennen en met deze kennis een professionele en unieke website te ontwikkelen die de uitstraling van jouw bedrijf weerspiegelt én versterkt zodat jouw bedrijf online kan groeien.

Vindbaarheid (SEO)

SEO (zoekmachineoptimalisatie) is het optimaliseren van de inhoud van jouw website met als doel zoekmachines zoals Google jouw website te laten verkiezen boven die van je concurrent. Want, hoe eerder jouw website voorbij komt in de zoekresultaten, hoe groter de kans dat potentiële klanten op jouw website belanden.

Wordpress, het CMS dat ik gebruik, is de beste basis voor SEO. Ook installeer ik de juiste software op jouw website en stel deze zo in dat jij een vliegende start kan maken in Google.

Een aantalvoorbeelden.

Werkwijzede 3 d's.

1. Discover
Plannen
In de Discover fase leren we elkaar kennen, vertel jij mij jouw wensen en verzamelen we alle benodigde input.
We beginnen met het in kaart brengen van jouw wensen. Het is heel belangrijk dat je zelf nadenkt over wat je graag zou willen. Je kunt dat doen door bijvoorbeeld een lijstje te maken met websites die jou aanspreken. Ik vraag je mijn online inspiratie-formulier in te vullen. Ook stuur je mij alle beeldmateriaal (als je dit hebt), teksten en andere informatie voor op de nieuwe website. Vervolgens gaan we in gesprek en gaan we jouw wensen uitkristalliseren.
2. Design
Ontwerpen & feedbackrondes
De 2e Design fase bestaat uit ontwerpen afgewisseld met feedback rondes. Jij blijft steeds nauw betrokken bij het maakproces.
Jouw taak zit er op en nu ga je jouw WordPress website laten maken. Je blijft nauw betrokken bij het maakproces doordat er altijd één of meerdere feedback-momenten zijn (vooraf afgesproken). Op zo’n moment kun je feedback leveren op alle elementen van de website, zodat ik op het goede spoor blijf en uiteindelijk de website lever die jij voor ogen had.
3. Deliver
Oplevering & assistentie
Tijdens de Deliver fase lanceren we jouw website en leg ik je uit hoe jouw website werkt.
Na het laatste feedback-moment voldoet de website aan al jouw wensen en is deze klaar om gelanceerd te worden. Ik maak een tutorial voor je, zodat je meteen de basis-vaardigheden van het beheren van jouw website onder de knie hebt. Ook lever ik, na de lancering van jouw website, een week lang gratis assistentie zodat jij een vliegende start kan maken met jouw splinternieuwe website.

Veel gesteldevragen.

Een WordPress website laten maken duurt 3 tot 7 weken. De exacte duur is afhankelijk van het aantal afgesproken feedback-momenten. Je hebt zelf ook invloed op de duur van het proces. Wanneer jij zelf namelijk snel bent met het aanleveren van input, en het geven van feedback, zal het proces sneller verlopen.

Neem even contact met mij op, en ik vertel je wanneer ik kan beginnen!

De prijs van een maatwerk WordPress website is enorm afhankelijk van jouw wensen. Reken in ieder geval op een bedrag vanaf 995 euro voor een op maat gemaakte website. Wil jij een exact kostenplaatje ontvangen? Neem dan contact met mij op, vertel me jouw wensen (zo exact mogelijk), en ik maak een vrijblijvende offerte voor je.

Na oplevering van de website betaal je maandelijks een vast bedrag per maand voor technische ondersteuning, updates, backups en het gebruik van de premium software op jouw website. Voor een simpele website ligt dit bedrag op 24,95 euro per maand. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van de complexiteit van de website en wordt halfjaarlijks of jaarlijks vooraf gefactureerd. Kijk voor meer informatie op de pagina voor technisch website onderhoud

Nee, maar ik raad je sowieso aan altijd zelf een hosting pakket en een domeinnaam aan te schaffen, hierdoor heb je zelf altijd alle controle over jouw website. Natuurlijk kan ik assisteren en tips geven bij het aanschaffen van een hosting pakket en een domeinnaam.

Klanten aan hetwoord.

Het is fijn samenwerken met Sascha. Flexibel, accuraat en gedetailleerd. Meedenken in alle fases en blijft scherp in de uitvoering. We hebben veel gehad aan De Webtuin tijdens de ontwikkeling en lancering, merci!

Victor Lou
Victor Lou01-07-2021
Google

De Webtuin bevalt goed. Sascha staat voor iedereen klaar. Dingen worden snel geregeld . Kortom, een aanrader.

Sinds een paar jaar werk ik samen met De Webtuin en ik ben heel tevreden! Mijn websites zijn precies geworden zoals ik in mijn hoofd had. Fijne communicatie en snelle wijzigingen voor mijn website, kan De Webtuin zeker aanraden.

Esther Mooijman
Esther Mooijman27-05-2021
Trustpilot

Sascha heeft een prachtige site voor mijn bedrijf gemaakt en deze altijd super onderhouden! Thanks Sas!

Nick Fennema
Nick Fennema24-05-2021
Google

De ene website is de andere niet. Bij het maken van een website met diverse gebruiksmogelijkheden is creativiteit heel belangrijk. Het team van De Webtuin beschikt over die creativieit die samen gaat met praktisch inzicht. Bij Cultuurplein De Fryske Marren hebben wij er veel profijt van gehad.

Johan Heegsma
Johan Heegsma19-05-2021
Trustpilot

Sascha combineert een scherp oog voor detail met uitgebreide technische kennis. Als je een website wilt laten bouwen, heb je altijd een idee in je hoofd hoe het eruit moet komen te zien. Sascha kan, door met je in gesprek te gaan, dat idee op een hele goede manier vertalen naar een design. Daarnaast verloopt de communicatie altijd snel en vriendelijk. De Webtuin is een aanrader voor iedereen die een website wil laten maken! Ik ben nog iedere dag blij met de website die ze voor mij gemaakt heeft.

Bram Roenhorst
Bram Roenhorst18-05-2021
Google

De Webtuin heeft eerder al een mooie website voor ons filmfestival gebouwd. Dit jaar zijn wij ontzettend goed geholpen door de Webtuin toen we een online festival aan het opzetten waren. Goed werk, en fijn contact. (Translated by Google) De Webtuin has previously built a beautiful website for our film festival. This year we were very well helped by the Webtuin when we were setting up an online festival. Good work and nice contact.

Juul Huitema
Juul Huitema18-05-2021
Google

Sascha, we vinden het heel prettig om met jou te werken. Je komt je afspraken na en levert het gevraagde op tijd en erg netjes af, alle informatie is superduidelijk en de lijnen zijn kort. Aanrader dus!

Stichting Medische Opleidingen
Stichting Medische Opleidingen17-05-2021
Google

Ik ben erg tevreden over de website voor mijn Bed & Breakfast die ik liet maken door De Webtuin. De communicatie met Sascha verliep prettig en vlot. De duidelijke structuur van de website heeft vanaf de start voor een stroom aan informatieaanvragen en boekingen gezorgd.

A. van der Zee
A. van der Zee10-05-2021
Google

Jouw bedrijf écht leren kennenis mijn passie.

Ik ben Sascha, webdesigner en het gezicht achter De Webtuin. Ik heb altijd een passie gehad voor het maken en designen van websites. Na het afronden van mijn studie in 2014 ben ik mijn eigen online media bedrijf De Webtuin begonnen.
Waar ik veel voldoening uithaal is om jou en jouw bedrijf echt te leren kennen en met deze kennis een professionele WordPress website te maken die de uitstraling van jouw bedrijf versterkt en jouw bedrijf laat groeien.