Skip to content

Technisch websiteonderhoud

Yes! Jouw nieuwe website is helemaal af en staat online. En dat wil je ook zo houden. Het is belangrijk goed voor jouw website te zorgen (om maar in Webtuin termen te spreken), vooral nu deze geheel up & running is. Dit doe ik voor je.

✔ Updates

Om jouw website nu en in de toekomst goed te laten functioneren is houd ik de software up-to-date. Jouw website is opgebouwd uit verschillende software en plugins, en deze moeten altijd op tijd worden ge-update, om problemen met snelheid, compatibiliteit en bugs te voorkomen.

✔ Periodieke backups

Ook maak ik periodieke backups van jouw website, dit om te voorkomen dat je je website kwijtraakt wanneer er door jou, of iemand anders een onherstelbare fout wordt gemaakt. Met een backup kun je je website altijd eenvoudig terugzetten naar een eerdere versie.

✔ Premium software

Jouw website is gemaakt met de page builder Elementor PRO (de beste page builder die er is!). Dit is een premium plugin. Omdat ik een professionele licentie heb voor deze software, kan ik de kosten hiervoor laag houden.

✔ Technische assistentie

Krijgt jouw website een technisch probleem? Bijvoorbeeld met de hosting of met WordPress? Dan lost ik dit voor je op. Ik communiceer zo nodig met je host.

✔ Beveiliging

Ik installeer de juist software op jouw website om deze zo goed mogelijk te beschermen tegen hackers en andere aanvallen. Heb je last van spam? Dit los ik ook voor je op.

Design aanpassingen?

Design aanpassingen zijn niet inclusief. Voor aanpassingen aan het design van jouw website of bijvoorbeeld het toevoegen van nieuwe content hanteer ik een vast uurtarief. Koop je uren voordelig op voorhand in met een strippenkaart (vanaf 3 werkuren). Deze is onbeperkt geldig, en ik houd de gemaakte uren nauwkeurig bij in een timetracker.

Wat zijn dekosten?

Moestuin

Simpele website
29
95 Maandelijks*
 • Updates
 • Maandelijkse backup
 • Premium software
 • Technische assistentie
 • Beveiliging
 • Tweemaandelijks rapport

Stadstuin

Professionele website
39
95 Maandelijks*
 • Updates
 • Tweewekelijkse backup
 • Premium software
 • Technische assistentie
 • Beveiliging
 • Maandelijks rapport
Populair

Kasteeltuin

Webshops / Complexe websites
49
95 Maandelijks*
 • Updates
 • Woocommerce onderhoud
 • Wekelijkse backup
 • Premium software
 • Technische assistentie
 • Beveiliging
 • Maandelijks rapport

Veel gesteldevragen.

Met technisch onderhoud zorgt De Webtuin ervoor dat jouw website technisch goed blijft functioneren. Ik doe op tijd updates, maak periodieke backups, installeer beveiligingssoftware en help je bij technische problemen. Je ontvangt maandelijks een rapport van de uitgevoerde werkzaamheden op je website.

Voor een simpele of one-pager website €29,95 (excl. btw) per maand. Voor een professionele website bestaande uit meerdere pagina’s en functionaliteiten €39,95 (excl. btw) per maand. En voor een webshop of complexe website €49,95 (excl. btw) per maand.

Je kan kiezen voor een factuur per half jaar of per jaar. Je betaalt vooraf.

Ja, dit kan, je zegt dan de samenwerking met De Webtuin op.  Stuur mij een mail. Houd er dan wel rekening mee dat de page builder Elementor PRO op jouw website niet meer goed werkt en dat je dus op sommige plekken geen aanpassingen zal kunnen doen. Schaf dus hierna zelf een licentie aan op de website van Elementor PRO. Lees ook onze algemene voorwaarden.
Zolang je je website wilt laten beheren door De Webtuin is technisch onderhoud verplicht. Dit, omdat ik jou alleen goed en snel kan helpen wanneer jouw website goed functioneert en dus up-to-date is. Lees ook onze algemene voorwaarden.

Design aanpassingen zijn aanpassingen aan de inhoud van jouw website. Deze vallen dus niet onder het technisch functioneren van jouw website, maar vallen onder webdesign. Lees ook onze algemene voorwaarden.

Voor aanpassingen aan het design van jouw website of bijvoorbeeld het toevoegen van nieuwe content werk ik voor vast uurtarief. Koop je je uren voordelig op voorhand in door een strippenkaart te kopen (vanaf 3 werkuren). De strippenkaart is onbeperkt geldig, en ik houd de gemaakte uren nauw bij in een timetracking systeem. Wanneer je strippenkaart op is, ontvang je op aanvraag een uittreksel van hoe jouw uren zijn besteed.

Jouw bedrijf écht leren kennenis mijn passie.

Ik ben Sascha, webdesigner en het gezicht achter De Webtuin. Ik heb altijd een passie gehad voor het maken en designen van websites. Na het afronden van mijn studie in 2014 ben ik mijn eigen online media bedrijf De Webtuin begonnen.
Waar ik veel voldoening uithaal is om jou en jouw bedrijf echt te leren kennen en met deze kennis een professionele WordPress website te maken die de uitstraling van jouw bedrijf versterkt en jouw bedrijf laat groeien.