Blad Media

BladMedia.

Bij Blad Media ben je op het juiste adres voor professionele teksten en fotografie. De uitdaging tijdens dit project was het overzichtelijk weergeven van de grotere hoeveelheid tekst (uiteraard aangeleverd door Blad Media). Ook een leuk detail: de blaadjes uit de illustratie op de homepagina komen overal terug op de website en zijn op een speelse manier geanimeerd.

Bouwbedrijf B.Kooi

BouwbedrijfB.kooi.

Bouwbedrijf B.Kooi is een prachtig familiebedrijf dat al sinds de jaren ’60 vakwerk in de bouw levert. Bij het ontwerpen van de website hebben we geprobeerd om zowel het verleden, het prachtige verhaal van een echt familiebedrijf, als het heden, de bouwprojecten die ze vandaag de dag uitvoeren, een mooie plek te geven op de website.

The Mommy Poster

The mommyPoster.

The Mommy Poster is een uniek posterconcept voor ouders en aanstaande ouders: de afbeelding van de zwangerschapsecho samen met een persoonlijke tekst op een poster, als eyecatcher voor de babykamer. In de designtool op de webshop van The Mommy Poster creëer je binnen een paar minuten een blijvende herinnering aan de bijzondere periode van in verwachting zijn. Vervolgens reken je veilig af via PayPal, iDEAL, creditcard of Bancontact.