Skip to content

Persoonlijk:op vakantie & toekomstplannen

Leestijd: 3 minuten

Voor de verandering deze keer eens een persoonlijke blog. De vakantie is weer voorbij. Althans, voor de meesten. Ik heb mijn vakantie nog in het vooruitzicht. Daar wil ik deze blog dan ook mee beginnen. De Webtuin is dicht in week 37 en week 38. Ik ga heerlijk een weekje op vakantie naar Zweden. Dus, mocht je in deze periode problemen hebben met je website die écht niet kunnen wachten, dan ben ik wel heel af en toe eventjes online (maar probeer dat natuurlijk te beperken!). Mochten er dus nog dingen zijn op je website die ik voor je moet aanpassen, stuur mij dan uiterlijk 6 september nog even een berichtje, dan kan ik het nog voor je doen.

Ik hoop dat iedereen genoten heeft van de vakantie. Beginnen jullie vol goede moed weer aan dit ‘nieuwe’ jaar of kijken jullie er tegen op? Voor mij voelt de start na de zomer altijd veel meer als een ‘nieuw’ jaar als een nieuw kalenderjaar. Misschien komt dat door vroeger, toen ik nog op school zat. En ik denk ook doordat de vaak rustige zomerperiode, die me vaak dwingt tot nadenken over de koers van m’n bedrijf.

In mei van dit jaar heb ik De Webtuin een flinke make over gegeven; een nieuwe website, aangepaste huisstijlkleuren, andere lettertypes. Ook ben ik gestart met posten op Instagram (wat ik tot nu toe erg leuk vind!). Ik deel persoonlijke (ondernemers) ervaringen, maar ook tips & tricks rondom webdesign. De afgelopen maanden heb ik ook steeds meer nagedacht over mijn ‘droomklant’. Voorheen greep ik elke opdracht aan die ik kon, maar eigenlijk zou ik veel liever mij specialiseren in één soort klant waar ik zelf veel affiniteit mee heb, namelijk, vrouwelijke (startende) ondernemers in hun twintiger of dertiger jaren. Ik denk dat ik haar goed kan helpen, omdat ik zelf al een flink aantal jaren in hetzelfde schuitje zit, met De Webtuin, maar ook met mijn andere project, The Mommy Poster. Ik kan haar daardoor de juiste vragen stellen én heb daarnaast de nodige technische kennis in huis. Natuurlijk zal ik zeker ook andere opdrachten doen, maar wil die ‘droomklant’ de komende tijd zeker in mijn achterhoofd houden.

Naast dat ik me ga focussen op mijn ‘droomklant’, wil ik ook mijn kennis uitbreiden en meer samenwerken. Als zzp-er ben ik recent verhuisd naar een klein dorp, en ik merk dat ik de rust hier super vind, maar de stilte iets minder. Ik heb daarom besloten ook meer samenwerkingen aan te gaan. Ik ben nu in gesprek met twee bedrijven. Eén een startup met een hele ‘groene’ visie, en de ander een bedrijf dat voornamelijk webshops ontwikkeld. Van beide kan ik denk ik enorm veel leren. Zowel op technisch gebied als in het werken in teamverband. Ik ben erg enthousiast over beide bedrijven.

Ik ga eerst dus nog even op vakantie, maar daarna vol goede moed het ‘nieuwe’ jaar in! Ik ben enthousiast over de koers die ik nu vaar met De Webtuin, en zal jullie op Insta sowieso op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

PS. Ik ben alvast een planning aan het maken voor oktober, ik heb nog 1 plekje vrij voor webdesign. Dus mocht jij nog een nieuwe website nodig hebben, dan kan ik in oktober nog starten. Stuur mij dan even een mailtje.

Lees ook dezeblogs:

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *